Politica de Confidentialitate

Politica de Confidențialitate pentru www.lubricantsdistribution.ro

Ultima actualizare: Noiembrie 2023

Lubricants Distribution S.R.L. (denumit în continuare "noi", "ne", sau "compania noastră") se angajează să vă protejeze confidențialitatea și să asigure securitatea informațiilor dumneavoastră personale. Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dumneavoastră personale în legătură cu utilizarea website-ului nostru www.lubricantsdistribution.ro ("site-ul nostru").

 1. Informații Colectate: a. Informații furnizate de utilizator: Colectăm informații personale pe care le furnizați voluntar atunci când utilizați site-ul nostru, cum ar fi nume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresa de livrare și alte informații relevante pentru procesarea comenzilor.

  b. Informații automat colectate: Prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire, colectăm informații despre dispozitivul dumneavoastră, adresa IP, istoricul de navigare și alte detalii tehnice.

 2. Scopul Colectării Informațiilor: a. Furnizarea și gestionarea serviciilor noastre, inclusiv procesarea comenzilor și comunicarea cu dvs. în legătură cu acestea.

  b. Îmbunătățirea experienței utilizatorilor prin personalizarea conținutului și oferirea de recomandări relevante.

  c. Analiza și îmbunătățirea performanței site-ului nostru și a serviciilor noastre.

  d. Respectarea obligațiilor legale și protejarea drepturilor noastre.

 3. Partajarea Informațiilor: a. Cu terțe părți: Putem partaja informații cu furnizori de servicii, terți de încredere și parteneri de afaceri care ne asistă în furnizarea serviciilor noastre.

  b. Cu autorități legale: În cazul în care suntem obligați să dezvăluim informații în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

 4. Securitatea Informațiilor: Ne angajăm să implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii.

 5. Drepturile Utilizatorilor: Aveți dreptul de a accesa, corecta, actualiza sau șterge informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru întrebări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail ld.comenzi@gmail.com.

 6. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate: Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificare va fi comunicată prin intermediul site-ului nostru.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu prevederile acestei Politici de Confidențialitate. Pentru informații suplimentare sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail furnizată mai sus.

Mulțumim pentru încrederea acordată companiei noastre.

Lubricants Distribution S.R.L.