Despre noi


,,Avem Soluția, Nu Doar Uleiul”

 

Lubricants Distribution SRL activează în sectorul distribuției de lubrifianți industriali din anul 1999.

În iulie 1999, Lubricants Distribution SRL a devenit distribuitor autorizat pentru Shell România și în scurt timp, distribuitorul principal în țară.

Din 2006, pentru a acoperi cererile în creștere ale pieței pentru lubrifianți pentru prelucrare metalică de înaltă calitate, compania noastră și-a largit portofoliul de produse cu produsele D.A. Stuart pentru prelucrare metalică și a devenit reprezentanta companiei D.A. Stuart pentru România.

Cu sprijinul consistent al directorului tehnic al D.A. Stuart pentru Europa de Est, am reușit să implementăm produsele D.A. Stuart pentru prelucrare metalică în diverse companii, de la industria auto până la producătorii de echipamente petroliere, industria aerospatială și militară, turnarea sub presiune și matritarea aluminiului.

Din septembrie 2008, D.A. Stuart a fost integral preluată de Houghton International Inc și am continuat, cu noua companie, relația de reprezentare și distribuție.

Ulterior, compania noastră și-a adăugat în portofoliu și Texaco România (recent Chevron-Texaco).

Din februarie 2013, am devenit importator și distribuitor autorizat pentru Orlen Oil în sectorul industrial, colaborarea cu compania de top poloneză devenind una dintre prioritățile noastre. Ca urmare a excelentei colaborări cu Orlen Oil, am introdus cu succes produsele industriale Orlen Oil în câteva dintre sectoarele cheie ale industriei și începând cu 2014 am adăugat sectorul auto în portofoliul nostru.

Pentru a ne îmbunătăți managementul și a crește mulțumirea clienților noștri, am terminat procesul de implementare al Sistemului de Control al Calității ISO 9001.

Cu peste 350 de clienți în sectorul industrial, cu o cotă de piață de 0,5%, și în ciuda crizei care a afectat în mod nefavorabil economia românească și a competiției cu mărci de top de pe piața prelucrării metalice precum Blaser, Cimcool, Castrol, am reușit să ne menținem volumul de vânzări în termeni de valoare și chiar să mărim volumele.

Credem că putem, datorită capacităților noastre logistice (mijloace de transport, depozit etc.), a experienței noastre personale, a cunoștințelor, competențelor și determinării noastre, să rămânem un actor reprezentativ pe piața românească de lubrifianți și chiar să creștem mai departe an după an.